Co-management Ida-Virumaal – käsiraamat ja strateegia

Kogu projekti „Co-amangament“ eeltöö tulemusena, kaasa arvatud Ida-Virumaa Noortefoorum 2012, on valminud „Ida-Virumaa Co-management strateegia 2012 – 2015“, mille sisu on üles ehitatud co-managemendi teooria ja metoodika kaudu ning sisaldab kolme alateemat:
1. Noorte osaluskogud Ida-Virumaal
2. Kohaliku omavalitsuse koostöö koolidega noorte aktiivsuse edendamise nimel (õpilasesindused, kooliressursid, huvijuhid jms.)
3. MTÜde ja noorteühenduste kaasamine regionaalse arengu edendamisse.

Strateegia on tehtud avalikuks lingil http://co-management.sscw.ee/index.php?id=10794 koos võimalusega kõigil huvilistel esitada põhjendatud parandusettepanekuid ja kommentaare. Tähtaeg esitamiseks on 17.04.2012 kas emaili teel co-management at sscw dot ee või esitades veebilehe kaudu.

Valminud strateegia põhjal on koostatud ja trükkimisel käsiraamat „Co-management Ida-Virumaal“ Sisu poolest on tegemist Co-managemendi teooriast ja metoodika laiema käsitlusega, hetkeolukorrast Eestis ja Ida-Virumaal kaasa arvatud peamistest võimalustest noorel osaleda otsustusprotsessides, ning ka projekti raames välja töötatud strateegilistest lahendustest, mis avaldatud  eraldi dokumendina pealkirjaga „Co-management strateegia Ida-Virumaal“. Elektrooniline variant raamatust avaldatakse lähinädalatel http://co-management.sscw.ee 

Projekti rahastab Koduanikuühiskonna Sihtkapital: