Ida-Virumaa Noortefoorum 2012 "Noored ja KOV – teel koostöö poole!"

Ida-Virumaa Noortefoorum 2012

"Noored ja kohalik omavalitsusteel koostöö poole“

17.02.2012 kl 11:00- 16.30 Jõhvi Kontserdimaja


           
Sillamäe Lastekaitse Ühing viib koostöös maakonna linna- ja vallavalitsuste ning koolidega Jõhvis läbi Ida-Virumaa Noortefoorumi 2012 „“Noored ja kohalik omavalitsus – teel koostöö poole“, mille eesmärgiks on edendada dialoogi ja koostööd noorte ja kohalike omavalitsusüksuste vahel ja motiveerida noori huvi tundma enda ümber toimuvast ja osalema otsustusprotsessides. Noortefoorumi toimub Kodanikuühiskonna Sihtkapitali poolt toetatud projekti „Co-management“ raames ja käsitleb kolme alateemat:

1. Noorte osaluskogud Ida-Virumaal

2. Kohaliku omavalitsuse koostöö koolidega noorte aktiivsuse edendamise nimel

3. MTÜde ja noorteühenduste kaasamine regionaalse arengu edendamisse.  


Foorumi kava on leitav siin.

Ida-Virumaa Noortefoorumi peamise tulemusena (kaasates kogu programmi raames toimunud eeltöö) valmib ka nn „Ida-Virumaa co-managemendi strateegia", mille eesmärgiks on edendada noorte kaasatust ja koostööd noorte ja kohaliku omavalitsusüksuste vahel Ida-Virumaal.

Osalemiseks registreeri ennast veebilehel http://co-management.sscw.ee/index.php?id=10700  Registreerimine on avatud kuni 15.02.2012 Osalejatele on kaetud rikkalik toitlustamine ja materjalid. Ida-Virumaa piires organiseeritakse ka kaks tasuta bussiliini Jõhvini ja tagasi.

OSALEMINE ON TASUTA!

Lisainfo e-maili teel foorum2011 at sscw dot ee või telefoni teel 53417810, 55602993. Kogu info leate ametlikul veebilehel http://co-management.sscw.ee  

Co-management on Euroopa Nõukogu poolt välja töötatud noorte otsustusprotsessi kaasamise süsteem, mis edendab ja julgustab noori ja vanemaid koos töötama ja vastutust jagama ühiskondlikes institutsioonides ja projektides ning näeb noori kui tänaseid, mitte homseid kodanikke

Projekti rahastab Koduanikuühiskonna Sihtkapital: